Dones Valencianes que han fet história al Grafica Compromesa.

By Raquel - lunes, diciembre 10, 2018



Gràfica compromesa és una exposició via internet,on Manuel Garrido Barberà (Il·lustrador, crític d'art i codirector d'APIV) recull publicacions, projectes personals i encàrrecs de diferents autors i autores que tracten de colpir i remoure les consciències del públic.

L'exposició està dividida en diferents lluites, com ara, Reivindicació LGTB, Memòria històrica, defensa de la llegua, activisme mediambiental, i algunes més.

El llibre Dones Valencianes que fan història, escrit per Maria Viu i Sandra Caspir i en el que he treballat junt amb tres il·lustradores més, ens ha colat dins del projecte Gràfica Compromesa en l'apartat de la lluita "Igualtat de gènere i violència masclista.".

                            
-----

Gráfica compromesa es una exposición vía internet,donde Manuel Garrido Barberà (Ilustrador, crítico de arte y codirector de APIV) recoge publicaciones, proyectos personales y encargos de diferentes autores y autoras que tratan de  remover las conciencias del público.

La exposición está dividida en diferentes luchas, como por ejemplo, Reivindicación LGTB, Memoria histórica,activismo medioambiental, si quieres saber más aquí.

El libro Mujeres Valencianas que hacen historia, escrito por Maria Vive y Sandra Caspir y en el que he trabajado junto a tres ilustradoras más, nos ha colado dentro del proyecto Gráfica Comprometida en el apartado de la lucha "Igualdad de género y violencia machista.".



----









  • Share:

You Might Also Like

0 comentarios